+359888946379
с. Добревци, общ. Ябланица, ул. Здравец 12

Базови услуги

Резиденция за възрастни Карамел

базови услуги

Каква е цената за престой в Резиденция за възрастни “Карамел”?

Много хора ни питат: “Резиденция Карамел само за богатите ли е? Мога ли с моята пенсия да си позволя да живея там?”

Гордеем се, че успяхме да предложим едни изключително изгодни цени, които да са по джоба на повече от половината пенсионери в България, над един милион души. Отчитайки високите стандарти на комфорт и уют, които осигуряваме, на практика нашите гости биха спестявали една значителна сума от разноските, които имат у дома, поддържайки аналогичен стандарт на живот.

Месечната такса за обслужване в Резиденция за възрастни „Карамел“ зависи от здравословното състояние на госта, от нуждите от специализирани грижи и индивидуалните предпочитания. Свържете се с нас по имейл или на посочените телефони, за да получите конкретно ценово предложение на база пакетна цена, съгласно нашия утвърден ценоразпис на услуги. 

Минимален престой в Резиденция «Карамел»: една седмица. Повечето гости предпочитат заплащането на месечна база (с отстъпка). Разходите за наемане и престой в Резиденция за възрастни „Карамел“ се състоят от следните отделни компоненти:

А) “Наем на жилищна площ, общи части и консумативи”: размерът на този компонент зависи от избора на конкретно спално помещение и типа настаняване, като обичайно е по-малко от евентуалния наем, който би могъл да се получава от сегашното жилище. Все пак при преместването в Резиденция Карамел то вече няма да се ползва. Тази такса включва амортизационни разходи по сградите, стаите, баните, поддръжка на общите части и двора; текущи и основни ремонти; режийни и енергийни разходи; ДДС.

Б) Такса за базови услуги: В този компонент са включени всички услуги, свързвани с нормалното пребиваване на гостите: До пет хранения дневно, основни напитки, помощ при готвене, сервиране, отсервиране, студена и топла вода, битови отпадъци, консумативи, почистващи и перилни препарати, периодично почистване, смяна на чаршафи и кърпи, кабелна телевизия, интернет, ползване на HD телевизори в общите части, ползване на таблет или компютър, библиотека, фитнес уреди, игри, ползване на кухня и пералня за лични нужди, ежедневни занимания и разходки, заплати и осигуровки на персонала, ДДС и много други. Всички гости, без значение типа настаняване и избора им на спалня заплащат една и съща такса за обслужване и получават едно и също качество на услугите. При временно отсъствие от Резиденцията (например когато са на гости при децата си за седмица или две), тази такса за обслужване не се дължи.

В) Допълнителни грижи и услуги, които се формират според здравословното състояние на госта и неговите лични потребности. Те ще бъдат предложени под формата на пакетна цена (с отстъпка) спрямо утвърдения ценоразпис на Разиденция Карамел.