Резиденция Карамел

Сладък живот в Златната възраст

добре дошли!

В резиденция „Карамел“ за топлина и уют

Думите “хоспис” и “старчески дом” звучат страшно, нали? Вероятно има някакво основание за това. Проучване показва, че най-честите асоциации, свързани с тези думи са: “място, където те изпращат на заточение”, “място, където отиваш да умреш”, “място, където вече никой не се интересува от теб”. Ето защо, ние предлагаме една коренно различна концепция. Резиденция “Карамел” е място, където отиваш да ЖИВЕЕШ! Дом, предлагащ уюта на семейното огнище. Дом без студена самота. Дом, изпълнен с щастие, приятна компания… а защо не и с нова любов.

Ние не наричаме своите гости „пациенти“. Наричаме ги „приятели“. Приятели, за които ние ще положим всички възможни грижи, независимо от здравословното им състояние, така че да поддържат достоен и комфортен начин на живот.

Вероятно си сред хилядите възрастни хора в България, които ежедневно изпитват болката от липсата на грижи и внимание от своите деца и близки, заминали да търсят реализация на хиляди километри от дома или просто забързани в своето напрегнато ежедневие.

Резиденция “Карамел” е център за настаняване на възрастни от семеен тип.

Тук ще живеете заедно, в добра компания и домашен уют златните години на своя живот. Ще бъдеш в компанията на хора в сродна възраст, близки интереси и желания. Ще се храниш здравословно с качествени храни. Ще бъдеш на топло и сигурно място, изолирано от суровата действителност на обичайния самотен живот. А може би най-важното – ще се забавляваш. А в случай на здравословен проблем – ще получиш пълен набор от медико-социални грижи от вежлив, деликатен, грижовен и висококвалифициран персонал на Резиденция Карамел. Виж повече на страницата ни Здравни грижи