Резиденция Карамел - Локация

Село Добревци - в полите на Стара Планина

ЛОКАЦИЯ

Резиденция за възрастни “Карамел” е разположена в китното село Добревци, община Ябланица, в подножието на Стара Планина. С удобен и бърз достъп по Автомагистрала Хемус, пътуването от София е броени минути. Голяма част от автобусните линии, свързващи столицата и градовете от Северна България спират в непосредствена близост. Наш автомобил пътува няколко пъти седмично по маршрута София-Добревци-София.

Просторният двор разполага с над 50 дървета (овошки, орехи, липи), стотици метри пътеки за разходка, пейки за отдих и няколко открити тераси за слънчеви бани.

В процес на изграждане е лятна кухня с барбекю. Съвсем скоро ще започнем да се грижим и за нашата зеленчукова оранжерия, в която сами ще отглеждаме висококачествени храни.

Предлагаме всички условия за спокоен и пълноценен живот. Чист въздух, мек климат и свежа изворна вода са сред основните предимства на района. В близост се намират редица природни забележителности като пещерите край Карлуково, пещера Съева дупка, микро язовир за риболов и много други.

Комплексът разполага с достъп до функциониращ Православен храм “Св. Великомъченик Димитър” с възможност за ежедневни молитви и почитане на Православните празници.